NADAL SAU: Voldria compartir unes ratlles amb vosaltres sobre la meva experiència amb en Jordi Torruella des del 10 de desembre del 2014.

 

Vaig contactar amb en Jordi a través d’en Marc Erra, d’esports DIEDRE (http://www.diedre.cat/botigues) , per tant... molt i molt agraïda, Marc!!! Quan vaig trucar a en Marc, m’acabaven d’operar del menisc i del lligament creuat ―del mateix genoll― per segona vegada. Sabia perfectament el que m’esperava i què m’espera encara.

 

Però el més fumut de tot va ser la plantada de l’altre entrenador que tenia argumentant que no podia fer una recuperació de genoll, i que era millor que agafés un recuperador. Caram!, quan surts d’una lesió i d’un quiròfan és quan més a prop necessites el teu entrenador!!!!

 

En Marc em va dir que contactés amb en Jordi i així ho vaig fer. El vaig trucar i em vaig desplaçar fins a Sant Quirze de Besora amb les meves crosses. Per a mi era un repte molt difícil, per tres coses: no coneixia en Jordi (frustració total amb l’anterior entrenador), venia d’una lesió molt important, i m’encanta l’esport, i estar parada i dosificar-me cada vegada per a mi era molt dur!

 

Amb en Jordi de seguida vam acordar la manera de treballar i això em va inspirar una confiança absoluta!!!

 

Estic amb en Jordi des del 10 de desembre, i fins avui cada dia vaig agafant més confiança en la meva recuperació i, sobretot, en el meu genoll; us puc dir que la recuperació està essent fantàstica! Jo no sé entrenar sense un entrenador, crec que és la base d’un bon treball, i en Jordi s’ha coordinat en tot moment amb el meu fisio; per això, tot plegat està essent un MOLT BON treball d’equip. Amb en Jordi m’hi comunico presencialment o en línia: d’una manera o altra, sempre hi és!!!

 

Gràcies, Jordi, per la teva paciència. Tot i que sé que encara ens queda camí per recórrer, espero poder escriure aviat dient que la recuperació està superada. I espero també poder comptar amb el teu assessorament durant anys i anys!!!


JORDI VILA: A principis d’aquest anys vaig començar a compaginar el futbol amb les curses de muntanya. Aprofitava els dies que no tenia futbol per sortir a córrer i entrenar, a part que m’anava bé pel futbol. Un bon dia, vaig sentir veus que al gimnàs on vaig feien una xerrada sobre calçat minimalista, interessant assistir-hi per anar-me introduïnt mica en mica en el món de la muntanya. Allà va ser quan vaig conèixer el Jordi per primer vegada. Bé, menteixo, quant el vaig veure sabia que em sonava molt, i realment era així, havíem esquiat pràcticament junts quan érem petits però ni ell ni jo ho sabíem. Al acabar la xerrada vaig voler parlar uns minuts amb ell per comentar-li el meu cas: volia deixar-me el futbol com a hobby per dedicar-me, com a hobby també, a les curses de muntanya. Era conscient que amb tanta motivació que tenia hagués comés un error molt gran, sortir a córrer cada dia, fer quilòmetres i quilòmetres fins al dia de la cursa. I volia fer les coses ben fetes, informar-me, assessorar-me i deixar-me portar per algú que hi entengués.

 

El meu objectiu no era arribar a ser un dels millors, que si ho era benvingut sigui, sinó poder rendir al màxim i disfrutar encara més d’un esport que a dia d’avui m’ha donat molt més del que em pensava. Entrenaments online? Entrenaments a distància? Això no és una relació de parella, per la qual cosa era i és 100% compatible. Dubtes, consultes, qualsevol cosa entrenador-corredor corredor-entrenador els dos érem i som en qualsevol moment per sol.lucionar-ho. Hagués canviat alguna cosa un entrenament més personalitzar i no tanta distància? Possiblement alguna cosa si, però ni ell ni jo tenim el 100% de disponibilitat i trobo que per part meva m’ha anat molt bé. En quant als entrenaments estic més que content ja que podia disfrutar, no sense patir, del què m’agrada tot preparant-me per a uns objectius concrets: sèries, velocitats, sortides llargues, bicicleta, caminades,...

 

També penso que indirectament em treballat una mica “el coco” ja que amb algú com jo, que venia extra motivat, setmanes de poca càrrega de treball em servien per no cometre errors i arribar al dia de la cursa amb unes ganes boges de córrer, si el terreny ho permetia clar. Des de les hores, moltes curses he fet: KM Vertical d’Ogassa, Vall de Ribes Extrem Series, Cursa de Sant Amand, Cursa Pel Cor de la Fageda, Marató del Voltreganés, Puja i Baixa de Begur, Warclubs, Olla de Núria, i on m’agradaria destacar uns quants resultats: Vall de Ribes Extrem Series (Vertical 350 – 1,5km i 350m+): 2n posició per darrera del jove Marc Trasera. Cursa 2 Ermites Ripoll (13km i 650m+): 6a posició amb 1h 19min. Volta al Aneto (62km i 3600m+): 113a posició amb 12h i 26min. Vertical Jou (1,4km i 380m+): 3a posició amb 16min 33seg. Taga 2040 EVO (26,3km i 1893m+): 28a posició amb 2h 59min. Cursa de la Marrana (18,3km i 1450m+): 10a posició amb 2h 25min Cursa del Puigsacalm: (25km i 1450m+): 10a posició amb 3h 2min I a banda dels resultats, que no ho negarem són bons, estic molt content de la meva evolució ja que apart d’ells, cada dia que passa disfruto més de cada entrenament, sigui el que sigui, i això em fa disfrutar molt més de la muntanya i volguer-hi passar el màxim de temps possible. Tot i això encara hi ha molt marge per a millorar, així que seguirem treballant, ja que el 2014 està ple de nous reptes! Gràcies a entrenamentspersonals.cat i en especial a en Jordi. Gràcies a ells he aprés moltes coses no només del món de la muntanya i això no té preu. I com diem sempre, salut i muntanya!


ARNAU SIDERA: El principal objectiu per el qual vaig contactar amb en Jordi va ser per poder realitzar un esport del qual no tenia un coneixement molt ampli, amb les màximes garanties possibles.

Tenia molt clar que volia deixar de fer l'esport que havia practicat durant tota la meva vida i centrar-me amb les curses de muntanya. No obstant per a mi era un món totalment nou, ja que desconeixia quins tipus d'entrenaments havia de fer, com els havia de fer, quins exercicis... i amb un esport tan exigent com és aquest em feia por no fer-ho correctament i només guanyar que disgustos.


Així doncs amb poques sesions amb en Jordi ja vaig poder comprobar que la metedologia d'entrenament s'adapta totalment a la meva vida quotidiana, és a dir, puc compaginar perfectament el fet de treballar amb el de sortir a entranar diàriament i tot i que pugui semblar que els entrenaments online hi hagi certa distància amb l'entrenador,  puc assegurar que és tot el contrari ja que sempre per qualsevol dubte o comentar-hi l'he tingut allà.


Per altra banda, tan sols amb pocs mesos ja he notat una evolució molt gran amb el meu rendiment esportiu, he fet un salt qualitatiu bastant important en quan a nivell i a resultats fet que m'ha permès gaudir encara més d'aquest esport que estic començant a descobrir i que em té enganxadissim.


Per últim, dir que des de que estic seguint els entrenaments d'en Jordi he realitzat dues curses:


TAGA EVA 2040 (26,30 Km +- 1893 metres): Vaig arribar en la posició 99 de 397 participants, amb un temps de 3 hores i 26 minuts.


TRAIL DEL BISAURA (44 Km +- 2423 metres): Vaig arribar en la posició 21 de 108 participants, amb un temps de 5 hores i 16 minuts.

 

Així doncs, no em queda res mes a dir, simplement donar les gràcies amb en Jordi i amb tot el temps que dedica a realitzar aquesta planificació.


Salut i cames.


JOSEP MENA: "Gràcies a la planifiació d’Entrenamentspersonals.cat he pogut completar el meu primer triatló de distància IRONMAN. La programació de les sessions s’han adapatat als meus objectius i s’han planificat d’acord amb l’entrenador. Els volums dels entrenaments han estat en funció de la meva disponibilitat per tal de maximitzar els resultats i arribar a les competicions en la millor forma fisica possible.

 

En tot moment he tingut l’entrenador disponible per tots els dubtes que m’han sortit durant els mesos d’entrenament, i si alguna vegada no podia realitzar les sessions planificades s’han modificat sense cap problema.

 

Entrenamentspersonals.cat és una bona inversió per assegurar l’èxit als meus objectius esportius!"


ALBERT ICART: Corredor de la Copa Catalana de Raids desde l’any 2005-2010

3 er. Classificat al Campionat d’Espanya de Raids d’Aventura del 2007

16 Classificat ADVENTURE RACE WORLD SERIES 2007 ( Portugal )

2 n. Classificat Campionat de Catalunya Raid-O any 2008

 

Corredor de curses de muntanya, proves d’orientació a peu i en BTT.

Lesió de llarga durada Octubre del 2010 ( osteocondritis astragaliana)

30 Mesos d’aturada sense activitat.

 

"Després de no seguir cap metodologia d’entrenament i caure en un seguit de lesions que arriben fins a obligar a fer una parada de 30 mesos. Em poso en mans d’entrenamentspersonals.cat, per tal de seguir una metodologia correcta i arrecnant desde 0 per aconseguir assolir nous objectius a partir del 2014.

Gràcies a entrenamentspersonals.cat, faig pedagògia esportiva aprenent a fer un treball compensat del cos, treballant el tronc inferior i superior, i seguint unes pautes de exercicis de propiocepció i estiraments. Combinant això amb sessions presencials. Aconseguint en 3 mesos d’entrenaments a realitzar un volum considerable d’entrenaments amb grans sensacions.

Gràcies a entrenamentspersonals.cat"


ERNEST MERCADER “La meva experiència amb en Jordi és immillorable. Ha sabut en tot moment què necessitava per afrontar els meus objectius en la millor forma. Gràcies a ell he deixat de ser un tractor per convertir-me en un corredor més ràpid, resistent i tècnicament molt millor. Fa tant sols un any no tenia la forma per acabar la cursa ‘Pels Camins dels Matxos’ i aquest any després del seu assessorament he aconseguit acabar-la amb 9h 10’ i en la posició 70.

 

Durant la preparació i sense estar en el millor pic de forma vaig fer un bon temps a la Matagalls-Montserrat, 12h 44’, i a la Marató de la Vall del Congost 7h 31’ millorant en 30’ el meu temps de l’any anterior tot i tenir més quilòmetres i desnivell que la última edició”


ESTHER ROCHER: M'agradaria compartir amb tothom la meva experiència amb en Jordi per si pot ajudar algú.
Primer en vull presentar una mica, em dic Esther i tinc 52 anys.


Fa uns quants anys que vaig al gimnàs regularment, ja que estic operada de l'esquena 3 vegades i quasibé és una medecina, però, pel que jo volia no en tenia prou.
Un dia del mes de març vaig decidir que volia modelar una mica el meu cos i vaig buscar un entrenador personal. Vaig buscar per internet i allà estava en Jordi.

Ens vàrem posar d'acord aviat, ja que ell té tot un ventall de possibilitats per poder adaptar-se bé, d'horaris, preus, o a les necessitats de cada persona.


Li vaig comentar el que volia(posar-m'he en forma, baixar una mica de pes, posar musculatura) i vam començar a treballar 3 cops per setmana, ja que els altres dos vaig al gimnàs a fer cardio i piscina.


Haig de dir que en Jordi, és una persona que comença des de baix de tot, anant a ritmes baixos i sempre tenint en compte l'edat de la persona amb la qual treballa. Això és una de les coses que a vegades a la gent no li pot agradar, ja que volen resultats immediats, i miracles no n'hi han, les coses s'han de fer ben fetes per no tenir problemes més endavant. Això ho he après amb ell.

Em va presentar un pla d'entrenament i setmanalment l'anat canviant segons les dificultats que han anat sorgint.

 

Han sorgit entrebancs, és normal....  En va fer malt el peu durant unes setmanes i el fisioterapeuta em va dir que descanses, desprès en Jordi em va adaptar les sessions a les possibilitats que tenia i aquell mal va acabar cedint.

 

De totes maneres el que mes m'agrada d'en Jordi és que mai es rendeix, sempre t'anima i pel que per tu és una dificultat per ell és un canvi a tornar adaptar, ja ho dic jo " és una mica mesell" (ja, ja, ja).

 

També per si pot interessar algú, treballa amb equip amb un Fisioterapeuta que també és Dietista que et pot posar una dieta i aquesta estarà coordinada amb l'exercici que cadascú fa. Molt interessant!!

 

Nosaltres acabem els mesos que ens vàrem marcar de plaç i haig de dir que estic molt satisfeta de la feina feta i al setembre haurem de continuar.
Salut i ha fer exercici tothom